Kursbeskrivelse

Barnedans

Barna får jobbe med motoriske ferdigheter, musikalitet og kreativitet gjennom dans og lek. De blir kjent med ulike dansestiler, som jazz og ballett. Det blir brukt en stor variasjon av musikkstiler, alt i fra populær musikk til klassisk musikk.

Kreativ dans

Barna får bevege seg og øve seg i å skape selv gjennom ulike danseøvelser. I kreativ dans får deltakerne lære mye om musikalitet, rytme, romforståelse, samarbeid og selvstendighet. Det blir brukt en stor variasjon av musikkstiler, alt i fra populær musikk til klassisk musikk.

Jazzdans

Deltakerne på jazzdans får lære en dansestil basert på høy showfaktor og teknikk. En stil med mye energi, som ofte danses til populær musikk. Her kan det komme innslag fra andre stiler som hiphop, street, moderne og ballett. Jazzdans gir kjempegod trening, og det er en sprudlende og kjekk dansestil.

Streetdans

Streetdans blir ett dansekurs som kombinerer jazzdans, hiphop og andre moderne dansestiler. Det blir fokus på dans med ungdommelig preg og til populær musikk.

Moderne dans

Moderne dans, eller samtidsdans, er et kurs med fokus på å bevege hele kroppen, bruke moderne grunnprinsipper og teknikker, og improvisasjon. Vi utforsker alternative bevegelsesmønster og musikk. Det er en dansetime med masse energi og kreativitet.

Pilates og Bevegelse

Deltakerne får en grundig oppvarming gjennom dansebevegelser, timen går deretter over til pilates. Fokus er på å trene gjennom hele kroppen, jobbe kontrollert og aktivt med pust. Dette er en herlig time å starte uken med.