Kursbeskrivelse

Barnedans

Barna får jobbe med motoriske ferdigheter, musikalitet og kreativitet gjennom dans og lek. De blir kjent med ulike dansestiler, som jazz og ballett. Det blir brukt en stor variasjon av musikkstiler, alt i fra populær musikk til klassisk musikk.

Gutta Krutt! (Nytt høst 2022)

Gutta-krutt er ett barnedans parti med fokus på guttenes interesser og aktivitetsnivå. Det blir dans, musikk og lek tilpasset aldersgruppen, men i en setting hvor guttene får oppleve at dans ikke bare er for jenter.

Kreativ dans

Barna får bevege seg og øve seg i å skape selv gjennom ulike danseøvelser. I kreativ dans får deltakerne lære mye om musikalitet, rytme, romforståelse, samarbeid og selvstendighet. Det blir brukt en stor variasjon av musikkstiler, alt i fra populær musikk til klassisk musikk.

Jazzdans

Deltakerne på jazzdans får lære en dansestil basert på høy showfaktor og teknikk. En stil med mye energi, som ofte danses til populær musikk. Her kan det komme innslag fra andre stiler som hiphop, street, moderne og ballett. Jazzdans gir kjempegod trening, og det er en sprudlende og kjekk dansestil.

Streetdans

Streetdans blir ett dansekurs som kombinerer jazzdans, hiphop og andre moderne dansestiler. Det blir fokus på dans med ungdommelig preg og til populær musikk.

Moderne dans

Moderne dans, eller samtidsdans, er et kurs med fokus på å bevege hele kroppen, bruke moderne grunnprinsipper og teknikker, og improvisasjon. Vi utforsker alternative bevegelsesmønster og musikk. Det er en dansetime med masse energi og kreativitet.

Show-gruppe (Nytt høst 2022)

Show-gruppen er for danseren som vil ha litt av alt! Her kommer vi til å jobbe med ulike dansestiler som jazz, hip hop, moderne og ballett. Det vil bli brukt variert musikk tilpasset dansestilen. For å bli med i show-gruppe kreves det ett litt mer øvet nivå på danserne; de må ha deltatt på dansekurs tidligere og sitte på litt forkunnskaper, det er viktig at de trives med å lære koreografi og ønsker å vise frem det de lærer. Rett og slett skape show!

Pilates og Bevegelse

Deltakerne får en grundig oppvarming gjennom dansebevegelser, timen går deretter over til pilates. Fokus er på å trene gjennom hele kroppen, jobbe kontrollert og aktivt med pust. Dette er en herlig time å starte uken med.